sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Näyttelyä odotellessa...

Kaverini Henriikka oli meillä viikonloppuna yötä kaniensa Barron&Jeikun kanssa. Lauantaina hypytimme Jeikua ja kävimme kaupungillakin, ja sieltä tarttui mukaan eläimille kaikenlaista, kuten mm. kaneille Genesistä.



Nelli on alkanut yhtäkkiä alistaa Aapoa, mistä Aapo ei ole kovin iloinen. Eilenkin ne pyörivät ympyrää lattialla, kun molemmat yrittivät alistaa toisiaan. Jostain syystä ne kuitenkin tulevat toimeen paremmin, kuin ennen, vaikka alistavatkin toisiaan. Ne nukkuvat kokoajan vierekkäin ja Aapokin antaa Nellin olla huoneessa vapaana ihan rauhassa, eikä se enää kokoajan jahtaa sitä.



Henni ei voi enää kovin hyvin, lääkekuurin aikana siltä alkoi taas vuotaa verta, ja eläinlääkärille soittamisen jälkeen jatkoin vielä antibioottikuuria, koska se ei kuulemma ollut välttämättä ehtinyt vielä vaikuttaa.
Antibioottikuurin lisäksi Hennille jouduttiin antamaan Promax- ravintolisää ja Nutri Plus- geeliä, jotta se saisi vitamiineja ja energiaa paranemiseen. Lääkekuurin loputtua se voi aluksi ihan hyvin, ja oli täysin oma itsensä, mutta eilen illalla se vain nukkui, eikä todellakaan ollut oma itsensä. Mutta Henni on jo 1,5vuotias, joten sitä voi jo vanhuuskin alkaa vaivata.

Ps. check this out → http://yadell.blogspot.com
Lisää kuvia Jeikusta täällä → http://yadell.kuvat.fi/kuvat/Kanit/Muut%20kanit/Precies%20Parel/

4 kommenttia:

  1. Rosebud Lion ~ OSJH:n näyttelyyn ollaan menossa 19.2. :)

    VastaaPoista
  2. Hetkinen... eli missäs se on? :) En tunnista noita kirjainyhdistelmiä.

    VastaaPoista
  3. Hieman myöhässä vastaan, mutta OSJH on Oulun Seudun Jyrsijaharrastajat :)

    VastaaPoista