keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Rattuksia

Yritin tänään keksiä jotain uutta järjestelyä rottien ruoille, tuli mieleen jos laittaisin noita koreja häkin ulkopuolelle ja ihan toimivahan tuosta systeemistä tuli. Saa ainakin toistaiseksi kelvata ellen keksi jotain fiksumpaa. Tuossa olisi myös uudempaa kuvaa rottien häkistä, kun jaksoin taas vaihtaa kaikki riipparit ja pyyhkeet.



En olekaan aiemmin tainnut puhua mitään rottien ruokinnasta, mutta tässä esimerkki rottien tuoreruoasta. Tuo sisältää kananmunaa, luomupilttiä, mysliä, banaania ja luonnonjogurttia. Neidit saavat tuoreruokaa n. 2-3 kertaa viikossa, yleensä juurikin pilttejä, hedelmiä ym. Välillä annan kissan märkäruokaakin, mutta harvemmin etteivät ne saisi liikaa proteiinia.
Varsinkin jogurtti kelpasi neideille loistavasti! Nuo on aina olleet vähän nirsoja kaikkien ruokien suhteen (Tilda varsinkin, vaikka se juuri tarvitsisikin ruokaa), ainoa mikä niille maistuu aina ihan poikkeuksetta on popcorn. En tajua mikä siinä on, mutta sitä ne rakastaa yli kaiken :D

Mun kaunis (pissainen) neiti!

6 kommenttia:

  1. Voi että, mää haluan rottahäkin sisustettavaksi!! :D Aivan upea tuo sun viritelmä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon :D
      Rottahäkkiä on tosiaan kiva sisustaa ja keksiä sinne sinne kaikkea uutta.

      Poista
  2. aww ku noi on niin ihania<3! tulee ihan ikävä sitä aikaa kun itelläki oli rottia :D ps. tosi kiva tää sun blogis ja magee banneri!

    <3: Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tosi paljon! :) rotat on kyllä aivan upeita otuksia<3

      Poista
  3. Aaa, rakastan rottia, mutten voi niitä enää ottaa koska fretit :( Tosi kivan näkönen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on vähän sama juttu frettien suhteen, vaikuttavat ihan mahtavilta otuksilta, mutta todennäköisesti mulla tulee aina olemaan vähintään kaneja joten ei taida ikinä frettihaaveet toteutua :(

      Poista