perjantai 29. huhtikuuta 2016

Uusi kamera

Tilasin vähän aikaa sitten uuden kameran. Kun tuo järkkäri alkaa olla siinä pisteessä, että se ei enää kauaa jaksele, niin alkoi houkutella tällainen pienempi ja helpompi kamera, jossa olisi kuitenkin useiden tuhansien arvoisen järjestelmäkameran ominaisuudet. Mm. aivan tajuttoman kova videokuvaus! Mahtava laite.
Tässä videokooste pätkistä joita olen kerennyt uudella kameralla kuvaamaan. Siinä näettekin paremmin myös tuon meidän uuden tulokkaamme, Ainon.



Kameralla saa kuvattua 60fps videota, mutta mulla on tällä hetkellä käytössä vain kokeiluversio Cyberlink Powerdirectorista, joten sillä ei saa tallennettua videota kuitenkaan siihen muotoon. Mutta siitä huolimatta videosta tuli ihan hyvännäköinen onneksi. Hidastukset olisivat näyttäneet tietenkin paremmalta 60k:na.



Myös pari kuvaa näytämään mihin tämä kamera pystyy. Hinnaltaan tämä oli aika arvokas, mutta sanoisin että hintansa arvoinen. Todella hyvä kakkoskameraksi, tai vaikka ykköskameraksikin.



Ouluun avattiin tuo uusi kauppakeskus Valkea, ja sieltä tein Granitista tämmöisen ihanan löydön! Oli vielä -50% alennuksessakin, joten oli pakko napata mukaan. Niiiiiiiiiin söpö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti